Laat u niet verrassen!

BACKUPS

Gegevensback-up

 

Het is voor hedendaagse bedrijven een belangrijke strategische troef om bedrijfsdata te beschermen tegen een brede reeks gevaren en bedreigingen. Data-bescherming is vandaag een prioriteit voor organisaties. Goede back-up oplossingen zijn schaalbaar, easy-to-use, betrouwbaar en, belangrijker, laten toe dat data gemakkelijk verplaatsbaar zijn in off-premise. Op deze manier, zullen uw data niet verloren gaan, ook niet in geval van een rampscenario.

E-mail archivering

 

E-mail is niet enkel een belangrijke manier van communiceren; het is ook één van de grootste en meest waardevolle informatiebronnen. Alleen wie zorgt voor een efficiënt beheer van e-mails, kan zeggen klaar te staan voor de toekomst. Oplossingen voor Email archivering zorgen er immers voor dat u nooit meer een mail verliest, en tegelijkertijd de nood aan dure opslag van e-mailservers vermindert.

Vraag ons een gratis 30 dagen test periode.

Datto - Autotask

Ransomware

Hackers hebben oorlog verklaard tegen uw gegevens. Ontdek wat ransomware is en hoe je de strijd kunt winnen.


Bedrijfscontinuïteit & Noodherstel

Bescherm uw bedrijf tegen onbekende risico's met frequente back-ups van uw volledige bedrijfsinfrastructuur.
 

Beheerde netwerkservices

Implementeer binnen enkele minuten volledig geïntegreerde en complete netwerken en configureer en beheer firewallinstellingen op afstand.

 

Disaster Recovery as a Service
Als het noodlot toeslaat, herstelt u uw gegevens, servers, desktops en de volledige infrastructuur binnen enkele seconden naar een virtuele omgeving en werk verder terwijl wij je server vervangen.

Cloud-to-Cloud SaaS-back-up
Eenvoudig, veilig en automatisch de controle behouden over uw SaaS-gegevens.

Met een SaaS applicatie gebruikt u uw software niet meer lokaal, maar heeft u via internet toegang tot uw applicaties en bijbehorende gegevens.

Demo's

https://www.youtube.com/watch?v=DcXBJ2lFTWM

https://www.youtube.com/watch?v=SG504gWSD2M

https://www.youtube.com/watch?v=leAnYiqlR9Y

https://www.youtube.com/watch?v=4HPieQF4Jr8

© 2016 yts cvba