Best Protection.

Best Protection Against Infections

(on a scale of 0 to 6 and6 being the highest protection)

Bitdefender

5.9

Kaspersky

5.8

Symantec

5.7

McAfee

4.9

 Best Performance.

Overall Score. January 2011 – August 2016. AV TEST.

Bitdefender

5.7

Kaspersky

5.6

Symantec

5.0

McAfee

4.8

Beveiliging

 Firewalls beschermen jullie netwerk en infrastructuur

Vraag ons een gratis 30 dagen test periode.

Barracuda NextGen Firewall F-Series

Advanced Security and Traffic Control for Distributed Enterprises

Een firewall is voor iedere internetgebruiker onmisbaar.

De Barracuda NextGen Firewall F-serie is een familie van toestellen, gebaseerd op hardware, virtueel, en cloud toepassingen. Ze beschermen de verspreide netwerkinfrastructuur van je bedrijf.  De F-serie firewalls verbeteren, via de cloud, site-to-site verbindingen. Dank zij een voortdurende toegang tot de applicaties in de cloud vereenvoudigen ze de administratie van netwerkbewerkingen voor ondernemingen en aanbieders van diensten.

 

De F-serie beschermt je netwerk door een strakke integratie van een uitgebreide set van volgende-generatie firewall technologieën, met o.a. Layer 7 toepassingen, preventieve verhindering van indringers, web-filtering, geavanceerde detectie van malware, antispam bescherming en controle van de toegang tot het netwerk .

 

In dit cloud-tijdperk zijn netwerkfirewalls meer dan alleen beveiligingsapparaten. Zij zorgen voor de beschikbaarheid van het netwerk. De F-serie met zijn uiterst robuuste VPN-technologie, in combinatie met intelligente verkeersmanagement en WAN-optimalisatie, laat  klanten toe om te besparen op lijn-kosten . Ze verhogen ook de algemene beschikbaarheid van het netwerk. Dank zij een schaalbaar gecentraliseerd beheer van alle aspecten van de oplossing vermindert de administratieve overhead en verbetert het beleid op lokale en externe locaties.

Vraag ons een gratis 30 dagen test

 

© 2016 yts cvba