Breng ideeën tot leven

De kracht en schaalbaarheid van HP Z workstations brengen uw ideeën tot leven. U kunt al uw aandacht in uw werk stoppen, niet in de apparatuur die u daarbij nodig hebt. U denkt aan prestaties en betrouwbaarheid? Denk dan aan HP Z.

‚Äč

Hardware die gemaakt is voor uw software

Dankzij de snelle georuimtelijke workflows met de beproefde HP Z workstations bent u sneller klaar met uw ruimtelijke analyses, 3D-terreinmodellen en spectrale classificaties.

Mobiele

werkstations

Desktop

werkstations

All-in-one

werkstations

Monitors

“Gewone pc's die dit werk moeten doen, hebben vaak last van een tekort aan geheugen. Ze worden enorm traag of ze lopen vast. Maar met de HP Z workstation gaat alles razendsnel en worden data snel en correct weergegeven.

- Takahashi Kota, faculteitsmedewerker, Rakuno Gakuen University, Ebetsu, Japan. Departement Biosphere and Environmental Science

Onbegrensde
mogelijkheden

Laat u inspireren. Het DNA van de HP Z is terug te vinden in alle HP Z workstations, en het biedt u de mogelijkheid om grenzeloos te innoveren en uit te breiden terwijl uw workflow groeit.

Breid uw HP Z8 workstation uit

36 cores

 

2.01 Thunderbolt™ 2.01

 

6x HDD snelheid dankzij HP Z Turbo Drive

 

2TB geheugen

 

20TB interne opslag

Pas het aan

U heeft ons verteld wat u wilt, wij hebben geluisterd. HP Z workstations kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast en bieden een reeks functies waaruit u kunt kiezen zodat u uw ideale configuratie kunt samenstellen. HP’s ontwerpen bieden de flexibiliteit en functionaliteit die u vandaag nodig heeft en zijn eenvoudig uit te breiden, zodat ze ook in toekomst aan uw eisen zullen blijven voldoen.

Schakel naar een hogere versnelling

HP Z workstations bieden HP’s maximale prestaties dankzij unieke technologieën van HP. Kijk verder dan uw basisvereisten en maximaliseer uw productiviteit, maak het IT-beheer eenvoudig en lever een complete workstation-ervaring.

Denk HP Z

Uw werk is essentieel en uw workstation moet u daarbij ondersteunen. Als het op betrouwbare workstations aankomt die alles aankunnen, denk HP Z. HP Z workstations bieden compromisloze betrouwbaarheid, zorgen dat de integriteit van data blijft behouden en bieden eenvoudig onderhoud, allemaal dankzij één systeem waarbij betrouwbaarheid in het DNA is ingebouwd.

© 2016 yts cvba